Kereta Sewa Sabah 2018 - KK Leisure Tour & Rent A Car

Kereta Sewa Sabah 2018

Adakah anda mempunyai ciri-ciri sukakan adventure semasa travel di Sabah? Jom tengok ciri-ciri ini:

  1. Anda lebih suka berpandukan peta semasa travel, berbanding memerlukan tour guide.
  2. Anda lebih suka berjalan kaki atau menempah kereta sewa berbanding menunggu bas pelancongan membawa anda ke destinasi.
  3. Anda memilih destinasi  Sabah yang menawarkan aktiviti lasak, seperti scuba diving, berkayak, menunggang kuda.
  4. Anda tidak cepat gelabah jika sesat di mana-mana, kerana anda percaya pasti ada cara untuk cari jalan semula.
  5. Anda juga tidak kisah jika makan di tempat yang tidak mewah, yang penting anda berpeluang merasa suasana makan bagi orang kebiasaan di Sabah. 

    KERETA SEWA SABAH
    kk car rental, rent a car, sabah car rental, kota kinabalu

Adakah anda mempunyai ciri-ciri ini? Jika ya, kami sangat berbangga dengan orang seperti anda! Biasanya orang jenis suka adventure ni, lebih suka explore sendiri berbanding bergantung kepada orang. Buktinya, walaupun anda tidak pernah ke tempat tersebut, anda lebih memilih untuk berpandukan google maps atau peta atau banyak bertanya kepada orang sekeliling. Tidak hairanlah jika mereka jenis ini akan lebih memilih untuk membawa kereta sendiri berbanding mengambil pakej destinasi pelancongan. Mesti lebih puas hati kalau sewa kereta untuk berjalan berbanding anda mengambil pakej percutian kan?

KERETA SEWA SABAH
KERETA SEWA SABAH

Jika anda datang ke Kota Kinabalu Sabah, kami ingin membantu anda mendapatkan kereta sewa di Sabah semasa bercuti. Sewa kereta adalah salah satu cara bagi anda memanfaatkan sendiri ruang cuti yang ada, menentukan bajet anda sendiri serta mengikut plan anda sendiri. Anda juga boleh merancang cuti anda dengan lebih baik. Anda boleh terus menyewa kereta melalui website: kkleisure.com. Bagi para pengguna smartphone, mereka juga ada melancarkan mobile apps ‘KK Leisure’ bagi memudahkan proses booking kereta!

Jika anda memerlukan khidmat info tentang destinasi menarik di Kota Kinabalu Sabah atau ingin tahu kereta sewa apa yang sesuai untuk dibawa ke Sabah, boleh hubungi kami di (+6)0168300011 / (+6)088-234607 atau terus lengkapkan form di bawah untuk sebarang pertanyaan !

 [/vc_column_text]

captcha

[/vc_column][/vc_row]